Hoe Installeer ik Clash of Clans?

Clash of Clans cheats

De installatie van Clash of Clans verloopt over het algemeen gemakkelijk. Je vindt dit game gewoonlijk als app in de Apple Store voor iOS of in de Google Play Store. Welke store je kiest, is uiteraard afhankelijk van het besturingssysteem van je telefoon of tablet. Het downloaden of installeren van dit game kost helemaal niets. De installatie verloopt gewoonlijk als een fluitje van een cent, want al wat je hier voor hoeft te doen is het woord installeren aanraken. Nadien kun je Clash of Clans vlot op je mobiel apparaat of toestel spelen. Hoe installeer ik Clash of Clans lijkt dus wel een retorische vraag te zijn. De installatie verloopt wel anders wanneer je dit populaire spel op een andere wijze wil spelen. Sommige spelers houden meer van old school of liever gezegd: veel gamers houden het liever bij een desktop pc. Ook dan hebben we goed nieuws. In dit artikel besteden we namelijk aandacht op de installatie van Clash of Clans op een Windows PC. Je leest er hierna meer over.

Hoe kan dat? Een app op een Windows PC of een Mac?

Het kan leuk zijn om games mobiel te spelen, maar soms laat de zichtbaarheid van de helden of wapens toch wat te wensen over. Bij Clash of Clans cheats is dat wel eens het geval op je telefoon. Je zou niet de eerste fervente speler zijn die van een groot scherm droomt om mee te kunnen gamen. Het goede nieuws is dat die mogelijkheid nu bestaat. Hoe werkt dit dan? We zochten het even voor je uit en gingen vanaf onze pc naar de Google Play Store. Jammer maar helaas, onze eerste poging om Clash of Clans te downloaden mislukte meesterlijk! Het lukt niet om een verbinding te maken tussen een pc en de Google Play Store. Niet getreurd, er is wel degelijk een andere manier. Op www.andyroid.net kun je Andy downloaden. Andy is een android emulator. Dit is een programma dat in staat is om het scherm van een Android toestel zodanig na te bootsen dat je langs deze weg kunt inloggen op de Google Play Store. Eens je bent ingelogd met je reguliere Google account, kun je het spel Clash of Clans gewoon downloaden, installeren en spelen.

Hoe voelt dat, Clash of Clans op een PC?

Dit moet je zeker een keer gedaan hebben vooraleer erover te oordelen. We kunnen je verzekeren dat je versteld zult staan. Andy is een Android emulator die al een tijdje meegaat en nu beter werkt dan ook. Hiermee kun je gewoon inloggen in de Google Play Store. Vervolgens doe je wat je met je tablet of telefoon zou doen: Clash of Clans downloaden en installeren. Natuurlijk begin je direct met spelen. Dank zij de mogelijkheid tot het instellen van fullscreen krijg je een gebruikerservaring zoals nooit voorheen. Nu heb je geen leesbril meer nodig. Nu kun je alle krijgers, goud en elixir tenminste bekijken in een formaat dat jou past. Dit is niet alleen leuk om te zien, het is ook een stuk minder vermoeiend. De installatie Clash of Clans op een PC is echt niet moeilijk. Je moet er wel even je aandacht bij houden. Andy maakt trouwens gebruik van Vmware en dit zorgt ervoor dat je het vertrouwde Android scherm op je PC kunt zien.