In-game Aankopen in Clash of Clans

Gratis Clash of Clans Gems

In principe kun je Clash of Clans gratis spelen. Dit wil zeggen: zeker in het begin kom je zonder een eurocent uit te geven al een heel eind weg. De download kost niets en ook de installatie is gratis. Spelen kun je ook zonder kosten. Clash of Clans is een Freemium spel. Dit wil zeggen dat je om goede resultaten te verkrijgen, toch wat geld zult moeten uitgeven. Zeker wanneer je met anderen samen in een clan speelt, is de druk van je peers aanwezig om geld uit te geven. Anders ben jij die persoon die in feite een beetje mee profiteert van het geld van je medespelers. Soms moet het ook vooruitgaan. Wil je een week wachten tot je stadhuis op een hoger level zit? Kun je zolang wachten totdat je die krachtige krijgers in je leger kunt verwelkomen? Wanneer er nog eens een clanoorlog zit aan te komen, dan kun je eenvoudigweg niet zolang wachten. Na een bepaalde tijd heb je volgens ons geen keuze. Je hebt in-game aankopen nodig om vooruit te komen in het virtuele leven. Daarom vind je hier wat meer over dit onderwerp.

Groen kan ook blinken!

We legden je net uit dat Clash of Clans een freemium game is. Dat wil zeggen dat je dit game in principe gratis kunt blijven spelen. Toch zit er hier een addertje onder het gras. Op een bepaald moment kom je tijdens het spelen je beperkingen tegen en dan staan de in-game aankopen voor de deur. Bij Clash of Clans betekent dit dat je groene edelstenen kunt kopen. Wanneer je het game voor het eerst begint te spelen, doe je er goed aan om de voorraad die je als bonus meekreeg nog niet aan te snijden. De bouwtijd van gebouwen en manschappen ligt dan nog laag en dan zou het zonde zijn om hier geld aan te verspillen. Door met beleid te sparen, vermijd je ondoordachte aankopen. Op het moment dat je dan wel een aankoop moet doen om sneller te kunnen handelen, heb jij dan nog een voorraad van de gegeerde groene edelstenen, zodat jij ze in ieder geval nog niet of helemaal niet hoef te kopen. Wist je trouwens dat je tijdens het spel ook groene edelstenen kunt verzamelen door bijvoorbeeld bomen te kappen of stenen op te ruimen?

Welke dingen kun je aanschaffen met groene edelstenen?

In Clash of Clans gebruik je heel wat grondstoffen. Je bouwt er je leger mee op. Je bouwt er essentiële gebouwen mee om het game te kunnen spelen. Wil je je troepen of je bouwwerken mee onderhouden, dan heb je er veel van nodig. Soms is het nodig om dringen een gebouw te verstevigen of de muur rond je dorp. Op dat moment is de verleiding groot om binnen Clash of Clans niet langer te wachten en deze delfstoffen of grondstoffen aan te kopen in de winkel. Natuurlijk zijn er andere manieren om je gebouwen, verdediging of manschappen te upgraden, maar soms is het goed om een aankoop te overwegen. Zo kun je tijd sparen op cruciale momenten. Let wel goed op met het aankopen van groene edelstenen, want Clash of Clans kan verslavend werken. Het laatste wat je wil, is in problemen geraken door een spel. Wanneer je wel in game aankopen overweegt, dan doe je dit het best op een strategische manier. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor opslagplaatsen, muren, manschappen of aan kazernes.

Loont het om in game aankopen te doen voor Clash of Clans?

Sommige spelers laten zich vlug overhalen om groene edelstenen te aan te schaffen om een hogere ranking bij Clash of Clans te krijgen. Eens je begint te spelen, lijkt dit game wel een verslaging te worden. Zeker wanneer je met vrienden speelt, is het moeilijk halsstarrig te blijven weigeren om iets te kopen. Volgens ons kan het bijvoorbeeld geen kwaad om een speciale aanbieding van 99 cent of zo te kopen, maar professionele spelers van Clash of Clans besteden zonder blikken of blozen duizenden euro's of dollars aan groene edelstenen aan de top te blijven. Voor wie in de uitzonderlijke positie verkeert dat gamen zijn of haar beroep geworden is, dan is de kans groot dat dergelijke uitgaven terugverdiend kunnen worden door sponsoring. Je kunt ook onze homepagina bezoeken om onze Clash of Clans hack gratis uit te proberen!

Echter, weinige spelers bevinden zich in zulke bevoorrechte positie. Het gaat dan om echte professionals die buiten het spel zelf ook nog andere inkomsten verwerven bijvoorbeeld uit uitlegvideo's of commentaarvideo's tijdens het spelen. Dit soort inkomen uit Clash of Clans is niet voor iedereen weggelegd. Enkel de echte toppers komen hiermee weg. Over het algemeen geldt dat enkel SuperCell dat het game op de markt brengt, rijker wordt van in game aankopen.