Wat is Clash of Clans?

Gratis Clash of Clans Hack

Clash of Clans is een populair game voor tablet of smartphone dat al enkele jaren meegaat. Vele spelers van over de hele wereld blijven het spelen en het ziet er dan ook naar uit dat dit spel goed op weg is om een klassieker te worden. Het leukste van Clash of Clans is dat je het in principe gratis kunt downloaden en spelen. Je vindt Clash of Clans trouwens gemakkelijk terug in de app store van Apple of in de Google Play Store. Na het downloaden en de snelle installatie kun je meteen beginnen om je dorp uit te bouwen. In het begin heb je nog niet zoveel keuze aan gebouwen die je kunt neerzetten, maar naargelang het spel vordert verandert dit redelijk snel. Je begint met 2 bouwketen die je terugvindt in de Clash of Clans winkel. Na het plaatsen van je bouwketen begint het echte werk. Om verder te kunnen bouwen heb je o.a. elixir en goudstukken nodig. Deze kun je zelf winnen uit goudmijnen en elixirpompen. Je doet er dus goed aan om deze bouwwerken direct na de bouwketen neer te zetten. Zo kun je zelf je jezelf van grondstoffen voorzien.

Is dit spel helemaal gratis?

Clash of Clans kun je gratis beginnen spelen, maar dit betekent niet dat heel het spel gratis blijft. Dit spel is namelijk een Freemium game. Wie begint met spelen en daarbij een kijkje gaat nemen in de winkel van het game, ontdekt immers meteen een aantal in-game aankopen. Je vindt deze terug in de afdeling Schatten. Daar kun je groene edelstenen kopen die je kunt inzetten om gebouwen vlugger af te laten werken, of om goudstukken te kopen om je bouwwerken te kunnen upgraden naar een hoger level te brengen zonder dat je daar uren op moet zitten wachten. Er kunnen omstandigheden zijn waarin dit nuttig kan zijn.

We denken bijvoorbeeld aan een aanval die je wilt uitvoeren, of aan de uitbouw van je leger dat je wat vlugger wil laten verlopen. In het begin doe je er goed aan om sowieso geduld te oefenen. De bouwtijden zijn dan nog niet zo lang en je riskeert om onnodig geld uit te geven. Groene edelstenen zijn namelijk een grondstof waar je zuinig op moet zijn. Je kunt ze later nog nodig hebben wanneer je bijvoorbeeld echt lange upgrades moet uitvoeren. Bezoek http://cochacks.nl/ en probeer onze gratis Clash of Clans cheats uit!

Clash of Clans is een Massive Multiplayer Online Game

Wat betekent dit in mensentaal? Dit is een game dat met heel veel personen tegelijk online gespeeld kan worden. Hierbij hoeft het niet te gaan over mensen die je in het echt kent, maar je kunt ook mensen ontmoeten terwijl je het spel speelt. Eens je een bepaald aantal punten behaald hebt in het spel, voldoe je namelijk aan de basisvoorwaarden om lid te worden van een clan. Dit is zeker een aanrader, want als clanlid heb je verschillende voordelen. Zo kun je niet alleen andere spelers een op een aanvallen, maar je kunt als clanlid ook deelnemen aan clanoorlogen. Dit maakt het spelen va Clash of Clans meteen heel wat spannender en aantrekkelijker.

Samen kun je namelijk meer dan alleen. Uiteraard weerhoudt er niks je van om toch alleen te blijven spelen. Sowieso wordt er in dat geval dan een tegenstander voor je gevonden. Los daarvan is Clash of Clans een game waar je niet voortdurend mee bezig moet zijn om resultaten te krijgen. Je kunt de bouwtijd bijvoorbeeld gebruiken om verder te gaan met je werk. Pushberichten houden je dan op de hoogte van de prestaties van je dorp, leger of clan. Als je deze berichten liever niet krijgt, kun je ze natuurlijk ook uitzetten.